28-02。我們的驕傲 Apetrots op Tessa

昨天小Tessa參加了兒童嘉年華慶祝會的歌舞模仿決賽,得了個亞軍回來。呵呵﹗大家都為她感到驕傲唷﹗

我和巴特特地去看她的演出,想不到她的天分是出乎我們意料之外。參加決賽的選手(組合)分別來自幾個小學低年組的冠軍,表演的都是勁歌勁舞,只有小Tessa獨創一格。她選了上回我們到Toverland拿到免費CD里的主題曲︰Wij wonen in een luchtkasteel(我們住在空中城堡-中文應該可以翻譯成海市蜃樓),至於舞台上七情上臉、柔和的舞姿全是她自創的。結果,她出類拔萃,得了個亞軍回來。

我這次給她全程錄影,燒了光碟給家翁家婆還有寶貝的媽咪分享這份榮耀。公婆也驕傲萬分,影片看了又看。其實Tessa都音樂很有感覺,等她上完游泳課程後,我們就讓她學舞蹈,或許往後她還有更多潛能得以發揮唷﹗

Gisteren heeft Tessa deelgenomen aan een playback show. Ze heeft de tweede prijs gewonnen. We zijn apetrots op haar! Ze heeft het goed gedaan!

Bart en ik waren gaan kijken. En haar talent is groter dan we hadden verwacht. Het was de finale van de winaars van vijf scholen. Ze hebben allemaal housemuziek gekozen, behalve Tessa. Tessa koos musical muziek van de Nederlandse musical Tita Tovenaar: Wij wonen in een luchtkasteel. Ze heeft haar eigen dans bedacht en met haar eigen expressie opgevoerd. En ze won de tweede prijs.

Ik heb haar hele show opgenomen en ik deel de video met mijn schoonouders en de moeder van Tessa. Mijn schoonouders zijn trots op hun kleindochter. Eigenlijk heeft Tessa veel talent voor dansen. Daarom zijn we van plan haar een dansles geven na haar zwemles. Misschien ontwikkeelt ze zich in de toekomst in dansen en zingen.

3 gedachten over “28-02。我們的驕傲 Apetrots op Tessa

  1. 除了为小宝贝骄傲之外,在Susanna的平淡叙述中也不难感受你的爱心.一<br />
    家人相亲相爱,幸幸福福,真好.:)

  2. 哇….小Tessa真是好棒喔<br />
    下次看到她<br />
    Sita阿姨給他親親….哈哈哈

  3. Peggy,<br />
    雖然她們免不了小孩子的頑皮和任性,但打從心底說,她們也很愛我<br />
    唷﹗我想這就是樸實的幸福,有愛,有歡樂 *__*<br />
    <br />
    Sita,<br />
    沒問題唷﹗若是放假時間湊得上,我帶她們去妳家鬧一鬧﹗<br />
    <br />

Reacties zijn gesloten.